Happiness #4 – Fall Edition!

De herfstartikelen op blogs schieten als paddenstoelen de grond uit (ha ha). Hoewel ik natuurlijk niet saai wil worden, leek het me wel heel leuk om deze Happiness post helemaal in het teken van de herfst te laten staan. Ik ben namelijk dol op de herfst. Niet op de regen die daarbij komt kijken, maar wel de gezelligheid en sfeer. Daarom deze keer geluksmomentjes die alles met de herfst te maken hebben!

1. Thee drinken! Mijn waterkoker draait overuren in de herfst. In de zomer drink ik ook veel thee, maar in de herfst nog veel meer. Ik ben dol op het experimenteren met nieuwe smaken, vooral als ze speciaal voor de herfst zijn. (Appel) Kaneel en Autumn Storm zijn twee van mijn favorieten.

2. Mandarijntjes eten. Herfst is natuurlijk echt het mandarijnenseizoen, nu zijn ze echt op zn lekkerst. Ik eet er dan ook zo vier achter elkaar op. Gelukkig is het hartstikke gezond!

3. Het geluid van de regen die op de ramen tikt. Begrijp me niet verkeerd: ik heb een hekel aan regen als ik buiten loop of nog naar buiten moet. Maar als ik ’s avonds in bed lig of met een kop thee op de bank zit vind ik het geluid van regen heerlijk ontspannend.

4. De gezellige sfeer die de herfst met zich meebrengt is echt een grote plus. Het wordt al vroeg donker dus de kaarsjes en de openhaard kunnen weer aan. Mijn vader heeft laatst het kleed weer naar beneden gehaald die we in de herfst en winter altijd in de woonkamer hebben liggen. Het is allemaal zo cosy, heerlijk!

5. Halloween! Hoewel we hier (jammer genoeg) niet zo heel veel mee doen in Nederland, vind ik het wel een heel gaaf feest. Met mijn studievereniging ga ik dit jaar een Halloween borrel organiseren waarbij iedereen verkleed moet komen. Dat wordt zo ontzettend vet! Daarnaast kijk ik altijd uit naar de Halloween aflevering van Pretty Little Liars en staat heel Tumblr en Youtube vol met originele kostuums. Het lijkt me geweldig om Halloween een keer in Amerika mee te maken.

6. Herfst betekent sjaals en mutsen. Ik ben dól op sjaals en mutsen en ik kan er ook niet genoeg hebben. Mijn favoriet is nog altijd mijn witte gebreide muts van de H&M. Zodra het écht koud is draag ik dan ook voortdurend.

7. Het is weer geoorloofd om mijn onesie de hele dag in huis te dragen. Ik wacht nog steeds op de dag dat dit ook naar buiten toe goedgekeurd is door de maatschappij, maar tot die dag komt draag ik hem in ieder geval non-stop thuis.

8. Helaas heb ik het nu ontzettend druk, maar ik kijk er echt naar uit om een hele zondag in bed te liggen met heel veel thee en een goed boek. Ik heb namelijk nog zoveel goede boeken in mijn kast staan die ik nog moet lezen. Hopelijk krijg ik daar van de herfst eindelijk eens tijd voor.

9. Ik heb echt weer zin om mijn herfstgarderobe aan te vullen. Ik heb nog een heleboel leuke dingen van vorig jaar liggen, maar het is altijd zo leuk om nieuwe dingen te kopen en deze te combineren met wat je al had.

10. Ik ben echt een laarsjesmeisje. Gympen vind ik leuk, sandaaltjes vind ik zomers, maar laarsjes zijn toch echt mijn favoriete schoenen. Ik heb er ook heel veel; drie paar zwarte, bruine, grijze, taupe en vast nog wel een paar die ik vergeten ben. Ze zijn heel makkelijk te combineren en zitten lekker, perfect dus!

12. Sweater Weather! Ik ben dól op al mijn lekkere, zachte truien die verstopt liggen in de kast. Nu kan ik ze eindelijk weer lekker dragen.

13. De bladeren die verkleuren en van de bomen vallen vind ik zo ontzettend mooi. Ik wil echt een keer naar het bos om mooie foto’s te maken, want het bos is in deze tijd zo bijzonder.

Wat vind jij het leukste of fijnste aan de herfst? 

9 gedachten over “Happiness #4 – Fall Edition!

  1. Oh laarzen. Heerlijk. Zelfs mijn winterlaarzen staan klaar. Verder heb ik niet veel met de herfst. Ook niet met halloween. Ik vind het meest vervelende van de herfst dat het zo’n rommel geeft in de tuin. Al die bladeren, En wie moet dat weer opruimen? Hm? Juist, ik. Met m’n tuinlaarzen aan. Maar daarna een kop thee (echte thee) en een troostspeculaasje, en dan gaat het wel weer. Ik ga deze herfst maar eens zelf speculaas maken.

    1. Ah zelfgemaakte speculaasjes zijn heerlijk, die maak ik altijd voor Sinterklaas, al is het deeg vaak nóg lekkerder dan de koekjes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s