Monthly Goals: September

Hoe snel gaat de tijd? Een maand geleden stond ik op het punt te vertrekken naar Istanbul, morgen moet ik alweer naar college. Onvoorstelbaar hoe de tijd vliegt als je het leuk hebt. Het is nu toch echt tijd om de zomervakantie vaarwel te zeggen en hoe kan dat beter dan met een nieuwe portie doelen voor de maand september?

monthly goals september 2015

Maar eerst natuurlijk een wrap-up van vorige maand! Welke doelen heb ik weten te behalen?

Monthly Goals: Augustus 2015

Minstens 4 boeken lezen
Dit lukte me, op de valreep! Gisterenavond las ik het laatste deel van Gone uit: Licht. Men wat een boek, wat een serie. Ik heb nog steeds een bookhangover, haha. Ik ga de leuke personages zo missen. Verder las ik deze maand De Doodskuur, het meisje met de groene ogen en Gone, Angst.

Weer naar de sportschool
Ik schreef ik mijn Monthly Goals Augustus dat ik minstens één keer naar de sportschool moest gaan. Uiteindelijk ben ik twee keer gegaan. Niet heel vaak, maar het is een begin! Vanaf nu kan ik het langzaam gaan opbouwen.

Zo min mogelijk frisdrank drinken en zo veel mogelijk water
Meh, dit had beter gekund. Mede omdat ik nog op vakantie ben geweest en ontzettend veel etentjes heb gehad. Thuis drink ik 99% water en thee, maar als ik uit ben ga ik veel liever voor een ijsthee. Toch ben ik wel blij dat ik thuis bijna geen frisdrank meer drink. Dat is in ieder geval een grote verbetering in vergelijking tot een paar maanden geleden.

Uitgerust het academisch jaar in
Hmm, op het moment dat jullie dit lezen lig ik snipverkouden in bed en voel ik me echt ziekjes. Niet echt wat je uitgerust kan noemen dus.. Doordat ik vorige week begeleider was van de introweek heb ik ontzettend weinig slaap gehad. Waarschijnlijk heeft dat mijn weerstand niet goed gedaan waardoor ik me nu dus niet zo lekker voel. Hopelijk is dat morgen beter als ik weer naar college moet.

Een eigen domein kopen
Half gelukt, want jullie surfen nog steeds niet naar mypinkfairytale.nl. Ik ben er druk mee bezig, het domein is gekocht, ik moet het alleen nog koppelen aan mijn WordPress account. Dat ga ik volgend weekend allemaal regelen, dus hopelijk heb ik dan écht een eigen domein!

Op zich ben ik wel tevreden met mijn doelen van augustus, maar het kan natuurlijk altijd beter. Dan nu de doelen die ik voor september heb opgesteld!

monthly goals september 2015

Studiewerk goed bijhouden
Ik ben zo iemand die onbewust alles uitstelt en dat heeft me al meerdere keren in de problemen gebracht. Met een nieuw collegejaar voor de deur is dat het perfecte moment om dat te veranderen!

Spaarplan opstellen
Ik wil volgend jaar een semester in het buitenland studeren, maar daarvoor is een heleboel geld nodig. Ik moet dus in één jaar zo veel mogelijk sparen en daarom wil ik alles eens goed op een rijtje zetten. Hierdoor wordt het duidelijk wat haalbaar is en hoeveel ik in een jaar bij elkaar kan krijgen.

Minstens 1x per week sporten
Ik moet mijn oude ritme echt weer gaan opstarten, maar ik merk dat als ik te hoog inzet, het niet lukt. Dus als ik zeg: 3x per week sporten, dan doe ik dat één week en daarna geef ik op. Ik zet dus laag in met mijn één keer per week sporten zodat ik dan mijn ritme weer kan vinden (op welke dagen komt sporten het beste uit e.d.) en hopelijk ga ik dan vanzelf vaker!

Kamer netjes houden
In tijden van stress is mijn kamer altijd de dupe. Dat is helemaal niet praktisch, want van een rommelige kamer wordt ik nóg meer gestresst. Tijd dus om dat te veranderen en zorgen dat mijn kamer gewoon ten alle tijden netjes blijft. Meteen iets opruimen als je iets gebruikt hebt en elke dag je bed opmaken zorgen al voor een enorm verschil.

Hier ga ik deze maand mee aan de slag, waar ga jij je op focussen? 

7 gedachten over “Monthly Goals: September

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s