Currently Loving: Krasbare Wereldkaart HEMA

Al heel lang was ik op zoek naar een mooie wereldkaart die ik boven mijn bed kon hangen, gewoon omdat ik zo gek op reizen ben. Toen zei een studievriendinnetje dat ze iets heel leuks had gezien bij de HEMA: een wereldkaart met kraslaag. Zo kun je een land krassen als je er geweest bent en komt er een knalroze kleur tevoorschijn! Ik was direct verkocht en wilde hem hebben, alleen hadden ze hem nergens meer waar ik zocht. Ik ben geloof ik wel vijf filialen ingelopen en uiteindelijk vond ik hem in Hoofddorp.

Krasbare Wereldkaart HEMA

Sorry voor de belabberde foto, het licht wilde echt niet meewerken! 

Het leuke en speciale van deze wereldkaart is dat je landen waar je geweest bent kunt krassen, waarna er een knalroze kleur tevoorschijn komt. Je kunt ervoor kiezen om het hele land in één keer weg te krassen als je er een keer geweest bent, maar ik kras alleen het gedeelte weg waar ik geweest ben (dus bijvoorbeeld alleen Zuid-Engeland en het zuiden van Noorwegen). In Duitsland ben ik tientallen keren geweest, maar ik ben er alleen doorheen gereden met de auto; dat vind ik niet echt tellen dus Duitsland heb ik nog niet weggekrast.

Krasbare Wereldkaart HEMA - Europa

Het is echt een grote motivatie om meer te gaan reizen; ik ben namelijk nog maar één keer Europa uit geweest. Mijn wereldkaart is dus grotendeels grijs, maar dat maakt niet uit. Dan kan ik er extra lang mee doen!

Travel Around The World - HEMA

De wereldkaart is voor €5 te koop bij HEMA en ligt bij de reisspullen. Ik ben er in ieder geval heel erg blij mee!

9 gedachten over “Currently Loving: Krasbare Wereldkaart HEMA

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s