Wrap Up: Summer Bucketlist 2015

Voordat de zomervakantie begon stelde ik een Summer Bucketlist op waarvan ik zo veel mogelijk dingen wilde afstrepen. Nu ik volgende week weer naar school moet, leek het me een goed idee om vandaag de balans op te stellen. Wat heb ik kunnen doen en wat helaas niet?

Dit is in ieder geval heel goed gelukt!

large (2)

Check! Dit heb ik begin augustus met Valerie gedaan en het was echt geweldig! Hoewel ik geen hoogtevrees heb vond ik het toch aardig spannend, maar eigenlijk viel het ‘engheidsgehalte’ heel erg mee. Het was vooral heel erg leuk, en het uitzicht was heel mooi! Wat ook heel gek is is dat het boven bijna helemaal windstil is, je hoort amper geluid. Terwijl je in de boot juist gek wordt van het kabaal van de motor. Heel apart!

large (2)

Helaas is dit niet gelukt, maar dat komt eigenlijk ook omdat ik deze zomer heel weinig op het strand ben geweest. Ik hou niet zo van zand dus ik ga liever naar het zwembad. Toch lijkt me dit nog steeds heel gaaf om te doen, dus deze schuift zeker door naar volgend jaar!

large (4)

Hier heb ik ook nog niet de tijd voor genomen, maar wil ik binnenkort zeker gaan doen. Het lijkt me nog steeds heel gaaf om dit na 10 jaar te openen. Wat zal mijn leven dan veranderd zijn!

large (4)

Yes, dit heb ik wel gedaan! Op de ochtend dat we vertrokken uit Istanbul heb ik samen met mijn moeder en zusje een heerlijke hamam gedaan met een foampeeling erbij. Ookal duurde het niet heel lang (een klein uurtje), ik heb er ontzettend van genoten en daarna was ik echt heel ontspannen.

large (5)

Natuurlijk heb ik deze zomer niet de hele wereld over gereisd, maar ik heb zeker een paar leuke reisjes gemaakt. Zo ben ik naar Marmaris (Turkije) geweest, naar Italië waar ik heel veel gezien heb, en nog een keer naar Istanbul. Alledrie de vakanties waren ontzettend gaaf, en ik kan niet wachten om mijn volgende reisje te boeken.

Deze stond niet in mijn oorspronkelijke Summer Bucketlist artikel, maar Venetië stond al ontzettend lang op mijn bucketlist en deze vakantie kwam het er eindelijk van. Mijn vader had het expres niet verteld als verassing, dus ik was extra blij toen ik het hoorde. En Venetië heeft me zeker niet teleurgesteld, ik wil er zeker nog vaker heen. Wat een prachtige, magische stad zeg.

large (6)

Doordat ik zo veel op vakantie was, is er niet veel over van mijn tuintjes.. Ook omdat het een paar dagen ontzettend hard heeft gewaaid, geregend en gestormd. Ik vind het heel jammer dat ik er niets aan heb kunnen doen, maar gelukkig doet mijn tomatenplant het nog wel heel goed. Ik eet er regelmatig tomaatjes van en ze zijn heel lekker! Als het voorjaar volgend jaar weer begint ga ik mijn tuintjes wat professioneler aanpakken.

large (7)

Helaas hadden we in Istanbul zo’n druk programma dat zwemmen met dolfijnen er helaas niet meer tussen paste. Dit blijft natuurlijk wel hoog op mijn bucketlist staan.

Check! Dit was echt één van de meest indrukwekkende vakanties tot nu toe. Zo’n andere cultuur en zoveel mooie gebouwen. Ik zou hier zeker nog wel een keer terug willen komen.

large (8)

Niet gedaan, simpelweg omdat ik amper thuis ben geweest. Ach, dit komt vast nog wel een keer.
large (9)Nog niet gedaan, maar volgende week zondag staat er een roadtrip naar Hoorn op het programma omdat één van mijn studievriendinnetjes daar woont en haar verjaardag viert.

largeMijn travel journal is bijna helemaal bijgewerkt, ik moet volgens mij nog één dag van Istanbul (oeps, beetje uitgesteld). Verder heb ik Marmaris en Italië wel netjes bijgehouden, dus ik vind deze wel geslaagd!
largeGeen sunrises gezien dit jaar, wel een heleboel sunsets! Die zijn ook prachtig, al heeft een sunrise gewoon iets magisch omdat het meestal zo vroeg is en je er echt speciaal voor moet opstaan.

Waarschijnlijk heb ik wel iets spontaans gedaan deze vakantie, maar niet zo iets geweldigs dat ik het me nu nog kan herinneren.

Jaaa deze film heb ik afgelopen maandag gekeken. Ik vond hem echt geweldig! Ik ben dol op muziek en zingen, dus deze film is op dat gebied al helemaal in mijn straatje. Tel daar de geweldige humor bij op en je hebt een geweldige film. Ik zou hem zo nog wel een paar keer kunnen zien!

large (3)

Ik heb 10 dingen gedaan van de 16 dingen. Dat is meer dan de helft dus ik ben tevreden! Ik vond het heel leuk om zo’n bucketlist op te stellen en later te kijken wat je ervan hebt kunnen afstrepen.

Wat is het leukste wat jij deze zomer hebt gedaan?

2 gedachten over “Wrap Up: Summer Bucketlist 2015

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s