Versatile Blogger Award

Vorige week schreef ik nog dat ik mijn eerste nominatie voor een Blogger Award binnen had, maar diezelfde dag nog kreeg ik een berichtje van Charlotte van Meisje met Style dat ze mij genomineerd had voor de Versatile Blogger Award. Jeetje! Allereerst natuurlijk hartstikke bedankt Charlotte!

De bedoeling van deze nominatie is dat je allereerst degene bedankt die je genomineerd heeft (check!) en daarna zeven leuke feitjes over jou en je blog vertelt. Als laatste moet je vijftien andere bloggers nomineren.

Allereerst de leuke feitjes!

 1. Ik blog sinds mei dit jaar op My Pink Fairytale, maar hiervoor heb ik nog twee andere blogs gehad! Samen met twee andere meisjes blogde ik over beauty, maar uiteindelijk merkten we alledrie dat onze interesse daarvoor afnam. Nu ik een boeken-, reis- en lifestyle blog heb, voel ik me veel meer thuis in blogland!
 2. Ik heb een zusje, Valerie, van veertien. Hoewel ik haar soms wel achter het behang kan plakken (lees: pubertijd) kunnen we gelukkig ook heel goed met elkaar opschieten.
 3. Laatst heb ik al mijn boeken uit mijn boekenkast geteld en de teller staat op 67.. Daarvan heb ik er 28 nog niet gelezen, oeps!
 4. Vorige week donderdag postte ik het 100e artikel op My Pink Fairytale! Daar ben ik best een beetje trots op.
 5. Ik ben een enorme theeleut. In Italië en Turkije heb ik dan ook superveel thee gekocht en ik ben benieuwd hoe lang het duurt voor ik die voorraad op heb gedronken.
 6. Vroeger had ik echt een grote nagellak verslaving, maar omdat ik de slechte gewoonte heb om op mijn nagels te bijten, stonden al die felle kleuren niet mooi. Van de vele lakjes die ik ooit had is nu nog maar 1/3 over denk ik. De rest heb ik allemaal weggegeven.
 7. Vorige week heb ik het 100e artikel op My Pink Fairytale geplaatst. 100! Dat is echt veel zeg, maar nog lang niet genoeg. Op naar de 200!

Nu is het natuurlijk tijd om vijftien andere bloggers te gaan nomineren. Ik heb er geen vijftien gedaan, maar heb toch een leuk lijstje samengesteld!

Marcia van Met het oog op de toekomst
Esmeralda van 20SomethingGirl
Joost van NerdyGeekyFanboy
Luna van Leesdame
Katja van That Blonde Woman
Iris van A Blue Eyed Life
Soesja van Dashing Days
Lisa van Leave No Story Behind
Monica van My Perfect Booklife

Succes met invullen iedereen! 🙂

10 gedachten over “Versatile Blogger Award

 1. Wat leuk dat je eerst ook een beautyblog hebt gehad! Dat had ik ook en precies als bij jou kreeg ik steeds meer interesse in boeken inplaats van make-up.
  Boeken zijn natuurlijk ook veel leuker! Leuke tag!
  x

 2. Noooo verdorie, ik krijg nooit een melding vanuit mijn blog als ik ergens vernoemd word, dus ik wist niet dat je me genomineerd had haha! Mijn invulling is toevallig vandaag online gekomen. Zal er straks even bij plaatsen dat ook jij me genomineerd had. Dankjewel ❤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s