Currently Loving: Mijn nieuwe boekenkast

In mijn Roomtour van een tijdje geleden hebben jullie misschien al gezien dat ik maar één plankje in mijn kamer had waar ik mijn boeken een plekje kon geven. Dat plankje werd ‘helaas’ te klein, waardoor ik op zoek moest naar een alternatief. Op Marktplaats kwam ik een geweldige boekenkast tegen die precies dezelfde afmetingen had als het hoekje waar ik plek had voor een boekenkast. Dat weekend reed ik met mijn vader naar Friesland om de boekenkast op te halen. En oh, ik ben er zo blij mee!

Boekenkast wit

Heel grappig, want op de dag dat we mijn boekenkast zouden ophalen in Drachten (een reis van anderhalf uur vanaf mijn huis), kreeg mijn vader een mailtje dat hij een boekenkast kon ophalen in Julianadorp. Die dag zaten we dus zes (!) uur in de auto, maar ’s  avonds kwamen we met twee prachtige boekenkasten weer thuis. Mijn vader, van wie ik zonder twijfel mijn boekengekte heb, heeft een hele mooie antieke boekenkast op de kop weten te tikken, en ik dus dit pareltje. Die van mij zat nog in de verpakking waardoor ik hem helemaal zelf in elkaar heb moeten zetten, maar ook dat was het waard. Want hij is echt zo leuk!

plank 1 boekenkast

Even een korte tour door mijn boekenkast. Dit is de bovenste plank met onder andere mijn Harry Potter serie en Divergent. Van de Chemical Garden trilogie mis ik alleen nog het laatste deel, waar ik ontzettend benieuwd naar ben!plank 2 boekenkast

De tweede plank staat bijna helemaal vol met series. Je ziet Delirium, De Hongerspelen, Kronieken van de Onderwereld, Allerzielen en het eerste deel van Vrees Me. Die laatste heb ik nog niet gelezen, maar ik ben er zo ontzettend benieuwd naar!

plank 3 boekenkast

En het laatste plankje alweer. Hier zie je links nog wat boeken en DVD’s, een grote stapel met boeken die ik verkoop of geleend heb, en rechts staat een deel van mijn studieboeken. Deze plank kan eventueel nog aangevuld worden met leesboeken, want dan vind ik wel een ander plekje voor mijn studieboeken haha.

tv boekenkastBovenop staat mijn televisie, die ik eigenlijk niet zo vaak gebruik. Toch wil ik hem niet weg doen, want hij is ideaal voor het kijken van televisieprogramma’s die mijn moeder stom vind (Boer Zoekt Vrouw) en DVD’s. Daarnaast past hij ook perfect op mijn boekenkast, dus ik vind het alleen maar een toevoeging.

Ik vind het in ieder geval een geweldige boekenkast! Hij is niet zo groot, maar dat hoeft ook niet aangezien ik bij mijn vader ook een hele boekenkast heb met nog genoeg ruimte. Wat ik ook heel leuk vind, is dat mijn boekenkast recht tegenover mijn bed staat. Als ik in bed lig kijk ik dus zo naar alle boeken, en daar word ik zo blij van! Ik ben echt heel trots op mijn collectie. De boekenkast heb ik trouwens gekocht voor €28,- terwijl hij splinternieuw was.

Waar berg jij jouw boeken op? 

3 gedachten over “Currently Loving: Mijn nieuwe boekenkast

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s