Reisvlog: Italië IV – Bolzano & Collalbo

Klik hier als je de video niet kunt zien

Om 10:30 vertrokken we richting Bolzano, een stadje wat anderhalf uur rijden verwijderd was van ons hotel. We kwamen dus ongeveer om 12:00 aan in Bolzano. Eerst hebben we even in de stad gewandeld, maar ik had gelezen op TripAdvisor dat er een kabelbaan was waarmee je een prachtig uitzicht zou hebben over de stad. Die gingen we na een kleine verkenningstocht zoeken. Voor €15 per persoon kun je de kabelbaan naar boven nemen, daar verder reizen met een treintje naar een bergdorpje, en weer terug naar beneden. Dat was echt heel erg leuk en het dorpje Collalbo was heel mooi. We ontsnapten echt even aan het drukke Bolzano. Collalbo straalde niets anders dan rust uit, en we hebben hier dan ook prachtige foto’s gemaakt (en mooie beelden gefilmd!) We hebben op de berg bij Collalbo tosti’s gegeten en zijn toen weer terug naar beneden gegaan. Terug in Bolzano kochten we ansichtkaarten, Valerie een Kleurboek voor volwassenen. Bij het ijstentje YoYoYoghurt at ik één van de lekkerste ijsjes ooit. Als avondeten had ik soep en varkensvlees in citroensap. Ook dat was heel erg lekker, maar het allerlekkerste was het toetje: een soesje met chocolademousse erin en er omheen.

6 gedachten over “Reisvlog: Italië IV – Bolzano & Collalbo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s