Mijn Favoriete Youtubers

Naast dat ik héél veel blogs volg, ben ik ook erg actief op Youtube. Ik ben geabonneerd op een heleboel mensen, zowel Engelssprekend als Nederlandstaligen. Vandaag een lijstje met mijn favoriete Youtubers. Misschien hebben jullie er ook nog wat aan, of komen we erachter dat we veel gemeenschappelijke mensen volgen! Laat het vooral weten in de comments.

A Booktopia
Sasha is zonder twijfel mijn favoriete booktuber. Ze is lekker gek en enthousiast, en haar liefde voor boeken spat bij iedere video van het scherm af. Daarnaast maakt ze originele video’s waar een hoop werk in zit. En ja, haar boekenkast is echt om jaloers van te worden. Kijk zelf maar:

Cambria Joy
Ik volg Cambria al best lang, maar pas sinds een jaar is ze echt tot mijn favorieten gaan horen. Cambria maakt video’s over alles wat met health te maken heeft. Van workout tips tot motivatie video’s en vlogs, ik vind iedere video van haar leuk! Ze is echt heel inspirerend en als ik een video van haar gezien heb, heb ik daarna altijd zin om te gaan sporten haha.

Disfordazzle
Diana van disfordazzle kennen we natuurlijk allemaal, maar ik vind haar video’s stuk voor stuk ontzettend leuk. In elke video is ontzettend veel werk en tijd gestoken, en dat zie je goed terug. Daarnaast is ze gewoon ontzettend grappig (net als haar tweelingzus Mylène trouwens), en is ze gewoon een awesome persoon. Mijn favoriete video van haar? Die zie je hieronder.

Femme
Femme is een groep meiden die allemaal een eigen Youtubekanaal hebben, maar de koppen bijeen hebben gestoken en met z’n alle ook een Youtubekanaal hebben opgericht. De meiden maken video’s over hele uiteenlopende onderwerpen, waardoor er voor iedereen wel iets leuks bij zit!

Foodgloss
Ik ben absoluut geen keukenprinses, maar ik hou wel heel erg van eten. Als dat eten dan ook nog eens op een makkelijke manier bereid kan worden zit je bij mij helemaal goed. Frances van Foodgloss legt al haar recepten heel duidelijk en gestructureerd uit, waardoor zelfs ik een heerlijke maaltijd op tafel kan zetten. Daarnaast vind ik Frances ook een ontzettend leuk persoon. Ze is heel spontaan en altijd vrolijk.

Sanny Zoekt Geluk
Sanny maakt video’s over geluk, positiever leven en andere inspirerende onderwerpen. Ze komt altijd heel vrolijk en echt over op het scherm, en de positiviteit straalt er vanaf. Daarnaast vlogt ze ook regelmatig tijdens haar reisjes en werkdagen. Eigenlijk vind ik elke video van haar leuk!

Zoella
Ik volg Zoe al een paar jaar, en ik vind haar video’s nog steeds heel erg leuk. Nu ze samen met haar vriend en collega-Youtuber Alfie Deyes woont, kijk ik haar vlogs ook met groot plezier. Ze maakt leuke filmpjes over uiteenlopende onderwerpen zoals beauty, maar ook grappige challenges met haar Youtubevrienden. Daarnaast lijkt Zoe me gewoon een ontzettend lief persoon, zo komt ze op beeld in ieder geval wel over.

Naar wie kijk jij het liefst op Youtube? 

Een gedachte over “Mijn Favoriete Youtubers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s