Wrap-up: OHMYBOOKATHON

Van 16 juli tot 21 juli was het dan eindelijk zo ver: de leesmarathon van Oh My Book! Ik keek er echt al heel lang naar uit omdat ik leesmarathons geweldig vind. In een korte tijd zo veel mogelijk boeken lezen is gewoon cool, omdat je zo weer extra motivatie hebt. 16 juli kwam ik terug van mijn vakantie in Marmaris en heb ik alleen in het vliegtuig kunnen lezen. 18 juli ging ik weer op vakantie naar Italië en las ik veel in de auto. Uiteindelijk is het me gelukt om 3,5 boek uit te krijgen, en daar ben ik best trots op aangezien ik alleen ’s avonds heb kunnen lezen.

Wrap up OHMYBOOKATHON

Ik begon deze leesmarathon met het boek Schim en Schaduw van Leigh Barduro, waar ik echt heel enthousiast over ben. Dit boek had ik dan ook binnen een korte tijd uit. Hiervan komt maandag een recensie online. Daarna begon ik vrijwel meteen in het boek Duizend kilometer tussen jou en mij van Jennifer E. Smith. Ik had eerlijk gezegd niet heel veel van dit boek verwacht, maar vond hem uiteindelijk wel vermakelijk ondanks dat het een beetje cliché was. Dit boek had ik binnen één dag uit.

Daarna was het tijd voor twee boeken die ik voor mijn verjaardag had gekregen en waar ik erg benieuwd naar was: De Labyrintrenner en De Schroeiproeven van James Dashner! De Labyrintrenner had ik ook snel uit, deze las ik namelijk tijdens een vijf uur durende treinreis naar Venetië. Ik vond het echt een heel gaaf Het is me helaas niet meer gelukt om De Schroeiproeven uit te lezen, maar ik ben wel tot een goede éénderde gekomen.

Wrap up OHMYBOOKATHON

Sorry voor de rare achtergrond op de foto’s, maar ik moest snel een foto maken in het hotel in Italië voordat we weer terug naar huis reden. Van alle boeken komt er nog een recensie online, maar omdat er elke maandag een recensie verschijnt zal het wel nog even duren voordat ze allemaal online staan. Van welk boek zou je het liefste een recensie lezen?

Welke boeken heb jij gelezen tijdens de OHMYBOOKATHON?

3 gedachten over “Wrap-up: OHMYBOOKATHON

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s