Uit de oude doos #1

Een nieuwe serie op My Pink Fairytale! Ik zal af en toe artikeltjes online gaan zetten met daarin oude artikels van mijn blog die jullie misschien (nog) niet gelezen hebben. Ik blog nu een aantal maanden elke dag, maar er komen natuurlijk iedere dag nieuwe bezoekers bij. Daarom kan je hier artikels vinden die al wat ouder zijn, maar daarom niet minder leuk!

Journal Pages - LOVE this site. LOTS of inspiration...each spread is roughed out for a week in advance, then filled in, very fun.

Hoe je je kamer opruimt – en netjes houdt!
Een handig artikel voor iedere rommelkont. Hierin geef ik wat tips over hoe je je kamer het beste snel en efficiënt kan opruimen, en ook hoe je ervoor zorgt dat het niet na een dag weer een zooitje is.

Gezond leven als je van lekker eten houdt 
Het dilemma van iedere vrouw: je wilt gezond eten en op je voeding letten, maar tegelijkertijd ben je gek op ongezonde dingen zoals chocolade en junkfood op z’n tijd. Hoe ga jij daar mee om?

Where I’ve Been – Riga
Mijn favoriete Where I’ve Been-artikel op My Pink Fairytale, omdat dit reisje vrij recent is en ik goede tips kan geven over hotspots en bezienswaardigheden. Riga is een hele aparte stad waar je je zeker wel een paar dagen kunt vermaken. Weer eens wat anders dan de bekende trekpleisters zoals Parijs of Londen!

What’s On My iPhone 5S? 
Misschien een leuk artikel voor mensen die nog op zoek zijn naar leuke en handige apps. Ik heb er namelijk een heleboel!

Hoe kom je uit je fitness-dip?
Handig voor meiden (en jongens) die motivatie tips nodig hebben om het sporten en een gezonde levensstijl weer op te pakken. Ik zat laatst in een gigantische fitness dip, maar ben er met behulp van deze tips weer bovenop gekomen!

Wattpad: wat is het + mijn verhalen
Wattpad is een mediakanaal waar creatieve mensen hun eigen verhalen kunnen schrijven. Ik ben groot fan van Wattpad en in dit artikel leg ik uit waarom, geef wat tips over hoe het werkt en vertel kort iets over mijn eigen verhalen!

How to Travel Light?
Een handig artikel voor meiden die al-tijd teveel spullen meenemen op vakantie. Ik geef je een aantal tips over hoe je zo min mogelijk spullen meeneemt op vakantie, en toch alles bij je hebt.

Dat was het voor deze keer! Ik ben benieuwd of jullie dit leuk vinden, laat het me weten in de comments!

2 gedachten over “Uit de oude doos #1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s