10x dit wist je nog niet van mij

Iedereen heeft wel van die gewoontes waar maar weinig mensen weet van hebben. Van die dingetjes die alleen de mensen weten die je écht goed kennen. Natuurlijk heb ik ook van die gewoontes, kenmerken en karaktereigenschappen. Het leek me leuk om er vandaag een paar met jullie te delen, zodat jullie hopelijk het gevoel krijgen me nog iets beter te leren kennen.

ct-penn: Paris is always a good idea…

1. Ik drink mijn thee liever lauw dan warm. Ik vind snel dingen te heet en wacht daarom vaak met mijn thee drinken totdat hij zo goed als afgekoeld is.

2. Ik speel al sinds mijn 7e piano, en dit is tot op de dag van vandaag ook één van mijn grootste hobby’s.

3. Toen ik 14 was stond ik in het tijdschrift Girlz! bij het test panel. Ik mocht toen 3 aftersuns testen.

4. Ik heb een hele slechte gewoonte, namelijk nagelbijten. Ik probeer uit alle macht te stoppen maar het wil tot op de dag van vandaag niet lukken.

5. Eigenlijk heb ik een ontzettend gat in mijn hand. Ik kan maar moeilijk sparen voor dingen en geef vaak geld uit aan dingen die ik niet écht nodig heb.

6. Mijn ouders zijn sinds mijn vijftiende gescheiden maar wonen nog wel heel dicht bij elkaar. Het moeilijkste aan twee huizen? Spullen (boeken) verdelen en mijn kat missen als ik bij mijn vader ben!

7. Ik heb een enorm grote interesse voor astronomie en alles wat daarmee te maken heeft. Ik zou ook best sterrenkunde willen studeren, maar daar ben ik helaas niet slim genoeg voor, haha. Deze interesse komt trouwens echt bij mijn vader vandaan, we gaan vaak samen naar planetoria om daar door telescopen naar bekende planeten en sterren te kijken.

8. De film Spijt! werd op mijn middelbare school opgenomen, en ik heb daarin ook gefigureerd. Als je goed kijkt zie je mij een aantal seconden vol in beeld bij het stukje dat David Nienke hoort zingen.

9. Ik heb best wel een beetje telefoonangst. Ik vind het echt heel vervelend om bijvoorbeeld telefonische doktersafspraken te maken, of mijn telefoonprovider te bellen, terwijl ik in het echt op iemand afstappen helemaal niet eng vind!

10. Ik ben echt een hele, hele grote dierenfan. Eigenlijk kan je me altijd blijmaken met schattige dieren. Mijn favorieten zijn katten en puppy’s.

Een gedachte over “10x dit wist je nog niet van mij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s