My Summer Bucketlist

Deze zomer wordt hopelijk een zomer om nooit te vergeten. Dat hoop ik bij elke zomervakantie, en meestal lukt dat ook wel. Toch leek het me leuk om deze zomer wat dingetjes op een rijtje te zetten die ik hoop te gaan doen. Van sommige dingen weet ik al dat ik het ga doen (omdat ze al gepland zijn), maar voor andere moet ik nog tijd gaan vrij maken. Ik zocht op Weheartit op ‘before I die’ plaatjes en zocht de leukste uit. Kijk vandaag mee naar mijn zomer bucketlist!

large (2)

Parasailen is iets wat ik al heel lang wil doen, en deze zomer gaat het eindelijk gebeuren! In mijn post over mijn verjaardagcadeaus hadden jullie al kunnen lezen dat ik parasailen van mijn zusje heb gekregen voor mijn verjaardag. Ik vind het heel erg spannend, maar heb gelukkig geen hoogtevrees dus ik heb er enorm zin in!

large (2)

Dit lijkt me gewoon zo ontzettend gaaf. Slapen op het strand onder de sterren met het achtergrondgeluid van kabbelende golfjes.. Yes please!

large (3)

Tsja.. Wie wil dit nou niet haha. Niet dat dit per se moet hoor, want naar liefde moet je niet op zoek gaan. Maar ik zou het wel heel leuk vinden als dit zou gebeuren. 🙂

large (4)

Hier ga ik deze vakantie echt eens een keertje de tijd voor nemen. Het lijkt me geweldig om die brief op mijn 29e te openen en te lezen wat me nu allemaal bezighoudt. Misschien ben ik dan wel getrouwd, of heb ik zelfs al kinderen! Iets waar ik nu nog even niet aan wil denken haha.

large (4)

Ik ga deze zomer twee keer naar Turkije, en Turkije staat toch wel een beetje bekend om zijn massages en stoombaden. Het lijkt me heerlijk om mezelf een keer te verwennen met een hamam. Hopelijk komt dat er deze zomer van!

large (5)

Dit is eigenlijk niet echt iets wat voor deze zomer op mijn bucketlist staat, maar meer gewoon voor mijn hele leven! Reizen is samen met lezen mijn grootste hobby dus misschien is mijn grootste doel in het leven wel om zoveel mogelijk van de wereld te zien, en andere mensen daarover te vertellen.

large (6)

Jullie weten dat ik sinds dit jaar een moestuintje heb, maar dit kan allemaal nog wel wat professioneler. Als ik tijd heb wil ik eens goed gaan zitten voor het aanschaffen van betere spullen zodat ik volgende jaren ook nog van zelf gekweekte groente kan genieten, want oh wat is dat lekker zeg!

large (7)

Ik hoop met heel mijn hart dat ik dit ga doen van de zomer. Mijn moeder is namelijk aan het regelen dat wij in Istanbul een middag met dolfijnen kunnen zwemmen. Helaas is het wel heel prijzig (€90 per persoon voor 10 minuten), dus het is nog niet helemaal zeker of het doorgaat. Ik hoop het zo erg, want dit staat al heel lang op mijn bucketlist.

Do I need to say more? 

large (8)

Dit lijkt me gewoon heel erg leuk om een keer te doen! large (9)Nu ik samen met al mijn vriendinnen mijn rijbewijs heb, lijkt het me geweldig om een keer een roadtrip te maken door Nederland en België bijvoorbeeld. Zo zie je nog eens wat en als je de benzinekosten deelt valt de prijs heel erg mee!

largeHier bedoel ik mee dat ik mijn travel journal deze zomervakantie goed wil bijhouden. Soms schiet dat er namelijk wel eens bij in, terwijl ik het zo leuk vind om te doen! largeMisschien dat ik sunrises nog mooier vind dat sunsets. Vorig jaar in Mallorca is het me gelukt om tot half 7 op het strand te zitten, waardoor ik toen de prachtige sunrise daar heb mogen aanschouwen. Dat wil ik deze zomer weer!

Deze avonturen zijn vaak degene die je je voor altijd zult blijven herinneren. Dus kom maar op met die spontaniteiten!

En als het een keer regent ga ik deze film kijken, want dat moet ik nog steeds doen! *shame on me*

large (3)

Dit vond ik wel een grappige afsluiter. Ik zal na de zomer eens een update maken met wat ik allemaal heb kunnen afstrepen!

Wat staat er deze zomer op jouw bucketlist?

4 gedachten over “My Summer Bucketlist

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s