Outfit: Go Shawty, it’s ya Birthday

Afgelopen zondag vierde ik mijn verjaardag voor familie. Ik droeg een shirtje wat ik speciaal had bewaard voor mijn verjaardag, omdat ik hem zo ontzettend leuk vond. Hij was best prijzig en dan vind ik het altijd leuk om zo’n item te bewaren voor een speciale gelegenheid.

2015-06-28 13.06.47

Mijn verjaardag zelf was heel erg leuk. Het was prachtig weer en we konden lekker buiten zitten. De foto’s zijn allemaal in mijn achtertuin genomen.

Close up shirtje

Zoals ik al zei ben ik groot fan van het shirtje. Het geeft me een heerlijk zomers gevoel door het printje en de luchtige stof. Het doet me eerlijk gezegd een beetje denken aan Indiaanse mensen, door de Aztec print. Het shritje zit heerlijk en je hebt ook de mogelijkheid om hem off-shoulder te dragen.

Schoenen Primark

Deze espadrilles komen van de Primark. Ik kocht deze laatst in Zaandam en ben er erg fan van! Ze zijn heel zomers en schattig door de stipjes. Binnenkort komt er nog een shoplog online van alle aankoopjes die dag!

Sieraden

Full fotoKnijpende oogjes door het felle zonlicht, haha. 

Blousje –  Boetiek
Broek – Hema
Espadrilles – Primark
Armband – Pandora
Ring – Juwelier
Oorbellen – Shoeby
Nagellak – Kiko

Wat dragen jullie het liefst als het lekker weer is? 

3 gedachten over “Outfit: Go Shawty, it’s ya Birthday

  1. Mooie outfit! Zomers en feestelijk! Als het warm is doe ik het liefst een shirtje aan en een vestje, tegen het ‘plakken’, dat vind ik zo vies!

  2. Pingback: Primark Shoplog |

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s