Mijn favoriete blogs

Ik denk dat iedere blogeigenaar ook een hoop andere blogs volgt. Niet alleen om zo op ideeën te komen, maar ook omdat we het gewoon leuk vinden om te lezen wat andere bloggers in hun leven meemaken! Ik leer ontzettend veel van andere bloggers, omdat iedereen toch weer zijn eigen kijk heeft op bepaalde dingen. Ook ik heb een lijstje met blogs die ik elke dag trouw af ga. Ik volg wel 195(!) mensen op Bloglovin, maar er zijn een aantal blogs die ik elke dag bezoek en die toch wel mijn favorieten zijn.

Desk - Blogging

2WMN
2WMN is de persoonlijke lifestyle blog van Willemijn en Martine van LiveLiveGorgeous. Mijn interesses liggen niet echt bij beauty, maar ik vind Willemijn en Martine zo ontzettend spontaan en vrolijk, vol positiviteit, dat ik heel blij was toen zij een lifestyle en persoonlijke blog begonnen. Daarnaast vind ik het ook heel leuk om te lezen over de zwangerschap van Willemijn.

2wnm logo

Oh My Book
Mijn favoriete boekenblog! Ik vind dat de meiden van Oh My Book fijne, heldere en vooral eerlijke recensies schrijven. Daarnaast hebben ze goede tips voor films en series, en vind ik de persoonlijke (en meestal herkenbare) artikelen ook erg leuk om te lezen. Ook organiseren de meiden een read-a-thon in juli, iets waar ik nu al naar uitkijk!

Oh My Book layout

Dashing Days
Ik volg Soesja van Dashing Days al heel lang, maar haar blog is me tot nu toe nog steeds niet gaan vervelen. Ze schrijft over hele uiteenlopende onderwerpen, maar alles heeft een persoonlijk tintje. Het gaat vaak over lekkere recepten, hardlopen, films of series. We hebben veel gemeenschappelijke intresses waardoor ik elk artikel leuk vind om te lezen!

dashingdays logo

Teskuh
Ik denk dat meerdere mensen Teske van Teskuh.nl wel kennen, maar toch wil ik haar even benoemen omdat ik ook zeer regelmatig op haar blog kijk. Waar Teske vroeger (bijna) uitsluitend over beauty schreef, is haar blog nu ook meer een persoonlijke/lifestyle blog geworden, iets wat ik zelf veel leuker vind om te lezen. Helaas upload ze nu wat minder artikelen omdat ze druk bezig is met haar muziekcarrière, maar desalniettemin neem ik nog vaak een kijkje!

teskuh10 Notes
Ik volg Manon van 10Notes eigenlijk pas sinds ik op My Pink Fairytale blog. Dat is zo’n leuk voordeel van zelf bloggen: je leert een heleboel andere blogs kennen. Manon blogt over vanalles, maar de meeste artikelen beginnen met 10x…. Doordat de lijstjes die ze maakt kort, overzichtelijk en herkenbaar zijn, lezen ze snel weg en dat zorgt er bij mij voor dat ik terug blijf komen! Soms heb ik namelijk niet zo’n zin in enorme lappen tekst.

10notes logo

Dit waren mijn favoriete blogs! Natuurlijk ben ik ook benieuwd naar jouw favoriete blogs, dus laat ze vooral achter in de comments!

Wat vind jij belangrijk aan een blog?

5 gedachten over “Mijn favoriete blogs

  1. Ik ken er maar 2 (Teskuh en 2wmn).
    Wat ik belangrijk vind: Regelmatig leuke content vinden! (En ik vind veel leuk… Beauty, series, uitstapjes, recepten) En ik houd wel van wat humor en zelfspot.
    Mensen moeten echt zijn! Niet zo’n fake ‘Pinterest waardig’ leven leiden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s