What I Eat in a Day – 23/6/15

Het leek me wel eens leuk om te laten zien wat ik in een dag zoal eet. Ik vind dit zelf altijd leuk om te zien van andere bloggers/Youtubers, dus bij deze mijn eetdagboekje van 23 juni! Het was een rustig dagje; ik werkte thuis aan een essay, werkte veel vooruit voor mijn blog en maakte foto’s voor de Shop My Closet pagina. ‘S avonds had ik een etentje met mijn studievereniging.

Biologische muësli albert heijn

Op bovenstaande foto zie je mijn favoriete muesli van het moment! Ik ben dol op de combinatie van chocolade en frambozen. Ik eet dit het liefst als ontbijt met magere yoghurt.

Kersen en yoghurt

We hadden ook nog twee dozen kersen in huis! Daar maakte ik goed gebruik van door een goed schaaltje vol te stoppen met kersen.

Ik sta meestal op rond half 9. Dan maak ik meteen een ontbijt klaar en deze eet ik op terwijl ik Facebook en Bloglovin check. Zo ben ik rond 9 uur klaar om met de dag te beginnen! Met dit ontbijtje heb ik tot een uur of 11 gedaan, omdat ik de kersen heel langzaam opat. 🙂

Verse muntthee

Meestal eet ik rond 11 uur een klein tussendoortje, zodat ik tot de lunch geen honger meer heb. Vandaag zat ik echter nog steeds vol van de kersen, dus besloot ik alleen een verse muntthee klaar te maken. Ik ben echt dol op muntthee, het is na ijsthee toch wel mijn favoriete drankje. Gelukkig is het ook heel gezond! Met twee blaadjes munt kan ik ongeveer drie kopjes thee schenken, daarna wordt het echt tijd voor nieuwe, frisse blaadjes.

Lunch

Zoals jullie wellicht merken ben ik geen getalenteerde food-fotografe, haha. Deze lunch ziet er misschien niet zo smakelijk uit, maar dat was hij zeker wel! Rond een uur of half twee kreeg ik erge trek en besloot voor een voedzame lunch te gaan, zodat ik weer een tijdje vooruit kon. Ik roosterde een bruine boterham en belegde deze met corned beef. Daarnaast klopte ik twee eieren los samen met wat melk, en maakte deze heerlijke roereieren. Ik ben echt dól op roereieren. Als ontbijt, lunch of tussendoortje: ik kan het bijna altijd eten! Omdat ik vandaag de hele dag thuiswerkte kon ik het maken en dat deed ik dan ook graag. De lunch was echt heerlijk!

Nutella's met rijstewafelsRond half vijf kreeg ik weer trek. Ik wilde eerst niks eten om honger te sparen voor het etentje van die avond, maar omdat dat pas rond half acht zou zijn besloot ik toch maar wat te eten. Drie rijstwafels met Nutella it was! Gosh, dit is zó lekker! Iedereen die dit nog nooit geproeft heeft: doe het. Het is echt een hemelse combinatie en ik moet me altijd inhouden om niet het hele pak rijstwafels op te maken.

pasta carbonaraDrie uur later zat ik dan ein-de-lijk aan mijn diner. Het liep een beetje uit door colleges van sommige leden waardoor we uiteindelijk pas om acht uur ons eten hadden. Ik koos voor een pasta carbonara, mijn favoriete pasta van het moment! Ik dronk ook nog een ijsthee. We waren in een heel goedkoop tentje gaan zitten waardoor ik uiteindelijk nog minder dan €8 voor dit samen kwijt was.

En dat was dan alles wat ik gegeten heb die dag! Ik moet toegeven dat ik meestal wel iets meer eet, meestal nog wat fruit of andere kleine tussendoortjes. Ik ben gewoon een persoon die snel honger heeft, haha. Ik hoop dat jullie het interessant vonden om te zien wat ik op een dag eet, en als het goed bevalt doe ik het misschien over een tijdje nog een keer!

Wat is jouw lievelingseten van het moment?

4 gedachten over “What I Eat in a Day – 23/6/15

  1. Dat ziet er allemaal erg lekker uit! Zelf heb ik niet specifiek één ding wat ik echt mijn lievelingetje is, want al het eten is eigenlijk zo lekker.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s