Outfit: Underneath The Palmtrees

Oke.. Misschien heb ik jullie een beetje misleid met de titel van deze blogpost. Ik sta namelijk niet onder een palmboom op de foto’s, maar onder de enorme kastanjeboom voor ons huis. Toch is de titel niet helemaal gelogen: ik draag namelijk een blousje met palmbomen erop!

Foto 07-06-15 16 00 18 (1)


Tot mijn grote blijdschap is het steeds vaker mooi weer. Op dat soort dagen twijfel ik ook niet om een lekkere zomerse outfit uit de kast te trekken! Op deze zomerse zondag moest ik helaas werken, maar ’s middags kon ik nog snel wat zonnestralen meepakken en deze ouftifoto’s schieten.

2015-06-07 16.03.13 HDR

Foto 07-06-15 15 59 24

Foto 07-06-15 16 00 33Deze outfit is heel geschikt voor die dagen die erg tussen lente en zomer inzitten. Het is warm, de zon schijnt, maar een staat een stevig briesje waardoor blote benen nog echt te koud is. Op dit soort dagen is mijn leren jasje onmisbaar. Ook vind ik het fijn om dan dichte schoenen aan te hebben. Omdat de pijpen van deze broek wat korter zijn, heb ik totaal geen last van warmte. Ook het blousje is heerlijk luchtig en het printje is natuurlijk hartstikke zomers! 2015-06-07 16.01.34 2015-06-07 16.02.04 
 De omgeving rond mijn vaders huis vind ik persoonlijk echt prachtig. Ik woon tegen een parkje aan, waardoor dit plaatje letterlijk mijn voortuin is! In de winter is het een prachtig wit winterwonderland. In de zomer zijn er wel duizend kleuren groen te zien. Ik pas er goed tussen met mijn groene blousje. 🙂 

2015-06-07 17.05.49

Jasje – Vero Moda
Blousje – The Sting
Broek – H&M
Schoenen – Puma
Zonnebril – H&M

Nog een klein dingetje waardoor ik geïnspireerd werd door de titel: dit heerlijke zomerse nummer!

Wat is jullie favoriete outfit op het moment? 

4 gedachten over “Outfit: Underneath The Palmtrees

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s