Review: Chocolademasker Hema

Chocolademasker Hema

Een lekker gezichtsmaskertje op z’n tijd vind ik persoonlijk een heerlijke ontspanning. Als mijn huid er even wat minder uitziet doordat ik bijvoorbeeld een stressvolle periode achter de rug heb, vind ik een gezichtsmasker een perfecte manier om even rust te vinden. Laatst smeerde ik er eentje van de Hema op mijn toet, met een heerlijke chocoladegeur.

2015-05-24 21.54.23Mijn flitser moest weer even stoer doen, haha. 

Het chocolademasker bevat o.a. cacao boter, shea boter en Dode Zeezout. Door deze ingrediënten belooft het masker de huid te hydrateren en tegelijkertijd onzuiverheden te verwijderen. Nu vind ik dat laatste altijd nogal onzin, want ik heb nog geen één keer gehad dat mijn onzuiverheden direct nadat ik het masker eraf spoelde voor de zon waren verdwenen. Hydratatie is dan altijd wel weer fijn, want dat doen maskertjes gelukkig (meestal) wel heel goed.

Ik laat een masker er altijd iets langer opzitten dan dat op de verpakking staat, simpelweg omdat een masker bij mij nooit binnen een kwartier is opgedroogd. Na ongeveer 20 minuten was hij zo goed als hard, behalve bij mijn wangen. Ik vind het altijd zo’n grappig gevoel als zo’n masker helemaal hard is geworden.

Ik spoelde het masker eraf met (lauw)warm water een een (zwart!) washandje. Gebruik echt een donker of oud washandje, want deze chocoladevlekken krijg je er maar moeilijk uit. Toen ik het masker er helemaal had afgeboend smeerde ik mijn gezicht in met een Hema gezichtscrème. Nadat dat was ingetrokken voelde mijn gezicht heerlijk zacht aan; net een babyhuidje!

Ik vind dit masker best een aanrader, hoewel ik na ongeveer een kwartier wel een beetje misselijk werd van de geur! De chocoladegeur is best wel sterk, maar dit is voor de echte chocaholics onder ons natuurlijk alleen maar lekker. Daarnaast zijn de maskertjes van Hema ook erg budgetproof: voor slechts €1,60 heb je een heerlijk zacht gezicht!

Wat zijn jullie favoriete gezichtsmaskers? 

4 gedachten over “Review: Chocolademasker Hema

  1. Ik ben dol op chocolademaskertjes: meestal maak ik ze zelf, omdat ze heel simpel te maken zijn en ook nog eens goed voor de huid zijn. Dit maskertje van Hema ziet er wel ontzettend lekker uit en ben blij dat het jou zo is bevallen (dat je huidje weer zacht is). X

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s