BREAKING: Trailer Mockingjay Part 2

Ik zag dit net voorbij komen op Facebook, en ik móést dit gewoon met jullie delen!

De teaser trailer van Mockingjay Part 2 staat ein-de-lijk online! Ik kan persoonlijk echt niet wachten tot de film dus ik moest dit fangirl momentje gewoon even met jullie delen!

Wat vinden jullie van de teaser trailer? 

6 gedachten over “BREAKING: Trailer Mockingjay Part 2

  1. Ik ben helemaal van het fan-girlen :’). De eerste film die ik zag was mockingjay part1 toen ik tot de conclusie kwam dat ik (en ons pap) midden in een verhaal terecht kwamen. Daarna de andere delen ervoor gezien en ik ben fan! Ik heb ook de engels boeken van de hungergames. Zeker weten dat ik aan het eind van het jaar weer met mijn vader in de bioszaal zit.

    1. Hahaha ojee, dan snapte ie er zeker niet veel van bij part 1, als je de rest nog niet gezien had.. :’) Fijn dat jullie het zo leuk vinden! Nog maar een halfjaartje geduld haha..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s