NIEUWE LAY-OUT!

Even een snel berichtje van mij: ik heb een nieuwe lay-out gemaakt! Ik vind deze lay-out veel rustiger en mooier, en het past beter bij mij! De rest blijft gewoon hetzelfde: jullie kunnen nog steeds elke dag om 07:00 van mij een artikel verwachten, maar ik wilde dit graag even met jullie delen voordat jullie denken dat je op de verkeerde site bent beland!

Ik hoop natuurlijk heel erg dat jullie de nieuwe lay-out net zo mooi vinden als ik! Laat het me weten in de comments. 🙂

XX Rowan

IMG_1104

3 gedachten over “NIEUWE LAY-OUT!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s