Music Favourites – #1

Ik draai ontzettend veel muziek, omdat muziek gewoon al-tijd kan. Het maakt niet uit in welke stemming je bent, er is voor elk humeur wel een liedje of honderd te vinden. In ‘Music Favourites’ deel ik op z’n tijd mijn favoriete liedjes van het moment. Ik heb best wel een uiteenlopende muzieksmaak, waardoor er vast wel een liedje bijzit wat jij ook leuk vind. Deze keer zitten er best wel wat zomerliedjes tussen, wat niet zo gek is. Als het zonnetje ook maar een beetje schijnt zet ik een vrolijk muziekje op en krijg ik de zomerkriebels. Luister met me mee!

Lean On – Major Lazer & DJ Snake 

Wat een heerlijk zomers lied is dit! Als ik de eerste deuntjes al hoor, zie ik mezelf lopend op een festival genietend van het heerlijke weer, met een cocktail in mijn hand en mijn zonnebril op. Ah, ik kan echt wegdromen bij dit nummer.

Heroes – Mans Zelmerlöw
Ah, ik ben echt fan van dit liedje! Dit is het winnende liedje van het Eurovisie Songfestival 2015. Nu ben ik op de eerste plaats sowieso al fan van het Eurovisie Songfestival, maar dit liedje is echt superleuk! Het doet me een beetje denken aan David Guetta-stijl, en zo beschreef de zanger het zelf ook. Verder vind ik de visuele effecten héél erg goed (wat een timing!), en vind ik Mans zelf er ook niet verkeerd uit zien. Hij straalt echt passie en vrolijkheid uit terwijl hij zingt, en dan verdien je bij mij al snel héél veel bonuspunten.

Colors Of The Wind – Pocahonthas
Laatst keek ik Pocahonthas toen ik zin had in een Disneyfilm. Ik had deze film nog nooit eerder gezien, maar ik was aangenaam verrast. Dit liedje kende ik al wel, maar sinds het kijken van de film krijg ik het niet meer uit mijn hoofd! Daarom heb ik het gelijk maar op de piano geleerd zodat ik het nu ook zelf kan spelen en zingen.

King – Years & Years
Oke, de clip vind ik een beetje vreemd, maar het liedje is echt geweldig! Net als bij Lean On krijg ik hier een heerlijk zomergevoel van.

Style – Taylor Swift
Het laatste liedje van vandaag is er eentje van Taylor Swift. Sommige liedjes van Taylor vind ik héél leuk, andere vind ik weer helemaal niks. Het album 1989 vind ik dan weer geweldig! Blank Space en Shake It Off zijn natuurlijk al heerlijke meezingers/dansliedjes, maar Style vind ik ook heerlijk. Daarnaast verbaas ik me er nog iedere keer over hoe flawless Taylor is. Jaloersmakend!

Dit waren de liedjes voor vandaag! Welke liedjes vind jij leuk, of misschien wat minder?

Wat is jouw favoriete liedje op het moment? 

Een gedachte over “Music Favourites – #1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s