Win! Notitieboekjes, Sticky Notes, Essence producten en nog veel meer..

2015-05-26 17.42.36

Hoi allemaal, genieten jullie van je (vrije) zondag? Vandaag heb ik een superleuke winactie voor jullie, waarbij ik samen met twee andere bloggers en een Youtuber 4 prijzen ga weggeven!

Samen met Melisa & Suzanne van FreshEyeCatch, en Ise van MakeupbyIse hebben we vier prijzen die we onder jullie gaan verloten! Er zijn 2 prijzen meer beauty-gerelateerd, en 2 prijzen die meer lifestyle-gericht zijn.

De prijzen

De prijs van FreshEyeCatch is beautygerelateerd. Ze hebben een heerlijke douchegel en handcrème van de Hema voor jullie uitgezocht, samen met een mascara van Essence, een oogschaduwtrio van Essence in de kleur 17 Crème de la crème. Als laatste bij dit pakket zit een heerlijke lipgloss (ik heb hem zelf ook en hij bevalt erg goed!)

Foto 30-05-15 14 36 15

De prijs van MakeupbyIse is ook beautygerelatterd. Dit is namelijk een superleuk setje van Essence: een lipliner in de kleur 06 Satin Mauve met de bijbehorende lipstick in de kleur 06 Barely There.

Foto 30-05-15 14 36 11

En tot slot mijn prijsjes! Ik heb 2 ontzettend leuke pakketjes gemaakt met een notitieboekje, sticky notes en een pen van de Hema. Notitieboekjes heb je nooit genoeg: wij meiden verzinnen altijd wel iets om op te schrijven! Blogideeën, afspraken, gedichtjes, mooie quotes en ga zo maar even door. Om al die leuke dingen op te schrijven, heb je natuurlijk wel een net zo’n leuke pen nodig; ook die zit in het pakketje! Daarnaast komen sticky bookmarks ook altijd van pas, om bijvoorbeeld een belangrijke bladzijde in je studieboek of agenda te markeren. Ik hoop dat ik twee meiden hiermee heel blij kan maken!

2015-05-26 17.42.31

Wat moet je doen om te winnen?
1. Laat onder deze post een reactie achter, eveneens als op FreshEyeCatch en onder de Give Away-video van MakeupbyIse. Geef in deze reactie aan of je een beautypakketje wilt winnen, of een lifestyle pakketje.

2. Om extra kans te maken kun je ons volgen op Twitter of Instagram:
Account Fresheyecatch: @fresheyecatch
Account van Ise: @isedevijver
Account van Rowan: @xrowananne

3. Voor nóg een extra kansje kun je mij volgen op Bloglovin (dit geldt alleen voor degene die een lifestyle-pakketje willen winnen!), of je kunt FreshEyeCatch volgen op Bloglovin als je een beautypakketje wilt winnen.

Meedoen kan tot 21 juni. Let op: zorg dat je in het daarvoor bestemde vakje een geldig emailadres achterlaat. Wij mailen de winnaressen zodra deze bekend zijn.

Ik hoop allemaal dat jullie meedoen! Ik vind het heel erg leuk om op deze manier een keer iets terug te doen voor de mensen die elke dag weer de moeite nemen om mijn blog te bezoeken, mijn artikelen te lezen en leuke reacties achter te laten.

Een hele fijne dag verder & veel liefs! ❤

16 gedachten over “Win! Notitieboekjes, Sticky Notes, Essence producten en nog veel meer..

 1. Oehh, wat een leuke prijzen! Graag doe ik mee aan de winactie voor het lifestyle pakketje omdat noteboekjes en pennen altijd welkom zijn! Kan ik weer lekker verder ideeën opschrijven en verhalen uitwerken!

 2. Hey!
  Wat een leuke giveaway en ik doe zeker mee!
  Het maakt me helemaal niets uit wat ik win, want ik ben met alles blij! natuurlijk wens ik het andere mensen ook toe.
  Ik heb jullie allemaal gevolgd op instagram, en ik heb alle YouTube kanalen van Ise geabonneerd! (dat was ik natuurlijk al een lange tijd).
  Mijn e-mail adres is jellinaxo@hotmail.com
  Succes met het kiezen van de winnaars.
  En super leuke blog trouwens! 😘

 3. super leuke giveaway en heel origineel dat julie dit met zijn drieën doen nou het liefst zou ik p beautypakket 1 willen winnen.mr dat hoeft niet perse want julie doen al iets zo leuks en dan kom ik zeggen ik wil beautypakket 1 dus 2 kan ook dus sorry daarvoor 🙉

 4. Aaah tof dit, had het nog niet gezien!
  Ik doe ook graag mee, kan alleen het filmpje met de give away niet vinden 😦 Heb je een linkje daarvan??
  Op bloglovin heet ik Merith, op twitter @JSRSblog en op youtube Merith de Haas.
  Ik doe graag mee voor beauty pakketje twee, ik kan wel wat nieuwe make-up gebruiken 🙂
  Fingers crossed! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s