What’s In My Bag – Een dag op de universiteit

Omdat het altijd heerlijk vind om naar What’s In My Bag video’s te kijken (rondsnuffelen in iemands tas, geweldig!) Heb ik vandaag een What’s In My Bag artikel voor jullie! Ik wilde het eerst in videovorm doen, maar omdat dat mijn allereerste video óóit zou zijn, vond ik dat toch nog wel lastig. Ik moet er even een keer goed voor gaan zitten, en uitzoeken hoe dat filmen en bewerken nou precies werkt. Daarom dit artikel vandaag met behulp van foto’s! Misschien dat ik over een tijdje wel een vervangende video maak.. 🙂

Benieuwd wat er in mijn schooltas zit? Lees dan snel verder..

Foto 22-05-15 18 57 20

De tas die ik gebruik komt van de Primark. Hoe duur deze was? Geen idee! Ik heb hem namelijk overgekocht van een meisje wiens spullen er te groot voor waren. Mijn spullen passen er gelukkig precies in!

Links in het buitenvakje zie je mijn Dopper. Een heel handig waterflesje die je heel vaak kunt hergebruiken, dus goed voor het milieu. In het rechter buitenvakje zit op het moment niks, maar daar prop ik meestal m’n OV-kaart of lege snoeppapiertjes in. 😉

Foto 22-05-15 18 59 53

Allereerst de meest saaie, maar belangrijkste spullen die je nodig hebt voor een dag op de universiteit! Links op de foto zie je het studieboek van het vak dat ik momenteel volg: Taal in Context. Het boek is maarliefst 730 pagina’s (!!) dik, en omdat het allemaal in het Engels is, is het soms best vermoeiend. Naast het boek ligt het collegeblok wat ik gebruik voor mijn aantekeningen tijdens het lezen en de werkcolleges. Helemaal rechts op de foto zien jullie mijn laptop, mijn baby! Ik zou niet weten wat ik zonder dat ding zou moeten. Ik gebruik hem niet alleen voor colleges, maar ook om muziek te luisteren, series en films te kijken, en te bloggen. Op dit moment zit ik dit artikeltje vanachter die laptop te tikken!

Foto 22-05-15 18 58 11

Ah, dit zijn een stuk leukere spullen om over te praten. Linksboven zien jullie het boek Life of Pi. Ik neem graag een wat kleiner en dunner boek mee in mijn tas, zodat ik onderweg lekker kan lezen (tip!). Ik ben nu op de helft en vind het een prachtig boek. Ik kende het verhaal al van de film, maar over het boek ben ik ook zeker te spreken. Over een tijdje komt er nog een artikel online waarin ik het boek en de film vergelijk.

Naast Life of Pi ligt mijn etui. Deze neem ik niet altijd mee, eigenlijk alleen als ik er ruimte voor heb of als ik weet dat ik hem écht nodig zal hebben. Vaker gooi ik gewoon een pen in mijn tas die ik dan niet hoop te verliezen haha. Deze etui is trouwens van de Hema. Hij was helemaal zwart, maar omdat ik dat zo saai vond heb ik de zilveren studs erop bevestigd, wat gelijk een leuker effect geeft!

Onderin liggen mijn portemonnee en mijn sleutelbos. Mijn portemonnee is niet zo boeiend, hij is vooral heel handig omdat hij zo klein is. Dat kun je niet van mijn sleutelbos zeggen! Mijn sleutelbos telt 7 sleutels en 4 sleutelhangers. Ik gebruik mijn sleutels allemaal, en mijn sleutelhangers koop ik altijd in landen waar ik op vakantie ben. Mijn sleutelbos is wel heel zwaar, maar toch word ik er altijd vrolijk van als ik er naar kijk (vooral door mijn schattige eland uit Noorwegen).

Foto 22-05-15 19 04 22

Als laatste mijn toilettasje met allerlei spulletjes die bij nood heel handig van pas zullen komen. Het tasje is van de Primark en kostte iets van €2. De spulletjes in het tasje zijn ook allemaal lekker budgetproof, omdat ik het meeste altijd kwijtraak voordat ik het opmaak. Je ziet onder andere een rol-deoderant, wattenstaafjes, een haarelastiekje, een mascara van Rimmel die bijna op is, een doosje met maandelijkse gemakken, een bodysplash van de H&M in de geur Coconut & Lime, Mattifying Oil Paper van Catrice, een haarborstel van de Primark, een lippenbalsem van de H&M en een klein spiegeltje.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om een kijkje in mijn schooltas te nemen! Op een normale dag op de universiteit zit er ook nog een hele lading eten in gepropt, maar voor het gemak heb ik die niet op de foto gezet. 😉

Wat nemen jullie allemaal mee in je tas? 

11 gedachten over “What’s In My Bag – Een dag op de universiteit

  1. Oehh, naar welke uni ga je? Ik kom nog wel eens op de uni in Utrecht, misschien zien we elkaar eens! Lekker kletsen over boeken!
    Veel succes en plezier vandaag! Ik vond het leuk om je artikel te lezen!

    Groetjes,
    Kayleygh

  2. Heerlijk om in andermans tas te kijken. Echt een leuke heb je ook! Ik neem meestal mijn schoolboeken mee, mijn make-up en de basics, niet veel bijzonders dus.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s