Boekentip: Dear Fashion Diary

Toen ik dit boekje op de site van Teske zag, was ik meteen verkocht. Een invulboekje over fashion, je eigen ‘fashion dagboek’. Hoe leuk en orgineel is dat? Zonder er verder lang over na te denken bestelde ik het boekje op Bol.com en twee dagen later viel het bij me op de mat. Benieuwd wat ik ervan vind en wat je er mee kan? Lees dan verder!

IMG_4157

Het boekje is gemaakt door twee Nederlandse meiden: Emmi Ojala en Laura de Jong. Mede hierdoor bestelde ik het boekje, want hoe gaaf is dat?

In dit boekje kan je allerlei opdrachten invullen en je creatief de vrije loop laten, om zo meer inzicht te krijgen in je eigen fashionsmaak. Ik ben geen echte fashionista, maar juist daarom leek het boekje me heel erg leuk!

IMG_4158

De opdrachten in het boekje zijn echt heel verschillend. Bij sommige opdrachten moet je iets inkleuren, maar soms moet je ook knippen en plakken (bijvoorbeeld kledingstukken uit tijdschriften knippen en opplakken). Dit maakt het boekje naar mijn ogen heel origineel en je kan er alle kanten mee op! Zelf heb ik nog niet echt geknipt en geplakt, omdat ik nog niet echt goed de tijd hiervoor heb genomen, maar ik ben zeker van plan om dit wel te gaan doen. Hieronder zie je de eerste ‘kennismakingspagina’, waarbij je verschillende dingen over jezelf moet invullen.

IMG_4159

Bij sommige pagina’s moet je uitrekenen hoeveel geld je per maand gemiddeld aan kleding besteed (confronterend!), maar er zijn ook pagina’s waar je bijvoorbeeld tips krijgt hoe je je kleding het beste kan bewaren of wassen. Er is zelfs een pagina met tips over wat je moet doen als je bijvoorbeeld rode wijn morst op je kleding!

IMG_4160

Hier nog een paar voorbeeldpagina’s uit het boekje. Ik heb er zelf nog niet heel veel in ingevuld, maar ik wil er zeker binnenkort eens tijd voor nemen om dat wel te doen. Het is heel erg leuk en je leert je eigen kledingsmaak steeds beter kennen.

IMG_4161

Het boekje is 157 pagina’s dik. Je kunt het voor €16,99 bestellen op Bol.com

Hebben jullie dit boekje ook in bezit, of er van gehoord? Lijkt het jullie wat? Ik ben in ieder geval enthousiast!

6 gedachten over “Boekentip: Dear Fashion Diary

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s