Spam je blog!

tumblr_lm0irkgFgW1qbxsnlo1_500

Hoi allemaal. Ik weet dat veel van jullie ook een blog hebben, en ik vind het altijd ontzettend leuk om andere blogs te ontdekken. Daarom vandaag een artikeltje waarin je ongegeneerd je eigen blog lekker mag promoten! Vertel in de reacties hoe jouw blog heet, en wat je op jouw blog kan vinden. Ik zal zo snel mogelijk een kijkje nemen!

 

Verder nog een klein nieuwtje: vanaf volgende week ga ik dagelijks bloggen! De afgelopen weken kwam er alleen op maandag, woensdag en vrijdag een artikel online, maar ik heb besloten om dit toch anders te gaan doen. Ik heb namelijk veel te veel inspiratie en leuke ideeën, en dan is drie artikelen per week naar mijn mening echt te weinig.

Dus vanaf volgende week komt er vanaf maandag t/m zaterdag elke dag om 7:00 een artikel online. Zondag zal er niet altijd wat verschijnen, maar af en toe wel.

Fijne zondag verder en vergeet je blog niet te spammen!

Liefs Rowan

18 gedachten over “Spam je blog!

  1. Mijn blog, Tintedlips, gaat voornamelijk over beauty, maar kan uitschieten naar lifestyle. Eigenlijk geeft mijn blog mij de vrijheid om te schrijven wat ik wil en anderen misschien daar mee te inspireren, waar ik heel gelukkig van word :). Tintedlips.Wordpress.Com

  2. Mijn blog noemt: girlzzlife.weebly.com
    Het gaat over lifestyle, fashion, muziek
    Neem zeker een kijkje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s