Summer Is Coming!

Op het moment dat ik dit schrijf, is het buiten prachtig weer. Helaas zit ik het grootste gedeelte van de tijd binnen omdat de tentamenweek weer om de hoek staat, en ik buiten voor geen meter kan leren. Ik heb wel eens een poging gewaagd om buiten te leren, maar dat resulteerde 9 van de 10 keer in boeken die opzijgeschoven werden en plaatsmaakten voor mijn zonnebril en een goed leesboek. Om toch een beetje in de zomerse sferen te komen, heb ik een paar fijne plaatjes opgezocht op Pinterest en Weheartit. Zo leid ik mezelf even af van het leren, en hoop ik dat jullie nóg meer zin in de zomer zullen krijgen!

SUMMER

It doesn't matter which sandy shore either. Just need lots of sun, sand and a small breeze!!

#Strandgevoel :)

Fun Snack Ideas: Fresh fruit frozen yogurt pops (I added a little almond milk) #kids

My ideal vacation - Eat. Beach. Sleep. Repeat. Maybe through some drinking in there too.

Watermelon, coconut water, and lime for a refreshing pink beverage!

Get your beach look sorted here - http://dropdeadgorgeousdaily.com/2014/01/flattering-rash-vest/

I was going to say I miss summer, and then I thought, frank don't be silly, you're an international guy. Seasons don't matter. #alwaysscrubbing #justthekindofguyiam

Geniet ervan! XO

Een gedachte over “Summer Is Coming!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s