Review: JML Ayvo Gezichtsreiniger

Al een tijdje was ik opzoek naar een goede gezichtsreiniger, maar dan vooral voor niet al te veel geld. Ik ben nou eenmaal een student met geen enorm budget haha. Toen ik laatst even in het Kruidvat was, zag ik daar tot mijn grote verbazing een gezichtsreiniger liggen voor maar €19.99. Ik besloot er niet al te lang over na te denken, en gooide hem in mijn mandje. Nu, een dag later, test ik voor jullie de JML Ayvo Gezichtsreiniger! Benieuwd? Lees dan snel verder.

image1

De Ayvo Gezichtsreiniger belooft een heleboel. Dit zeggen ze er zelf over:

“Ayvo is een doorbraak in huidverzorgingstechniek. Door middel van een langzaam roterende borstel verlost Ayvo de huid van vuil en vet die zich onder het huidoppervlak bevinden. Deze grondige, diepgaande reiniging zorgt voor een spectaculaire verbetering van de teint en de huidstructuur terwijl de poriën vernauwd worden, de huid minder vettig wordt en droge plekjes en zichtbare tekenen van oudesdom minder worden. Gebruik Ayvo een minuut per dag voor een snel verjongend effect of maak hem onderdeel van uw schoonheidsritueel om uw teint te verbeteren.”

Zoals ik al zei, een heleboel! Ik ben benieuwd of Ayvo zijn beloftes nakomt.

image3

De gezichtsborstel wordt geleverd met een houder, drie verschillende borsteltjes en een opbergzakje. In dit opbergzakje kun je bijvoorbeeld de borsteltjes bewaren die je (nog) niet gebruikt. Er zitten geen batterijen bij inbegrepen, maar deze heb je wel nodig: 4 1,5v AA-batterijen. De drie borsteltjes zijn van links naar rechts op de foto: één voor de normale huid, een ‘moisturising’ borsteltje, en een borsteltje voor de gevoelige huid. De laatste zat er al op, dus die ben ik ook maar gaan gebruiken.

image5

Nog even een duidelijkere foto van de gezichtsborstel. De kleur is mintgroen met wit, en dat ziet er heel fleurig uit! De houder ligt heel fijn in je hand. Het is een soort ei-vorm, waardoor je hem heel stevig vast kunt houden. Daarnaast is hij ook helemaal niet groot, dus ideaal voor op reis (waarbij dat opbergzakje ook weer goed van pas komt, want zo beschadigt de houder en het borsteltje niet)!

image6

En nog een close-up van het borsteltje. Als ik met mijn vingers over de borstel heenga voelt dat heel prettig aan. De haartjes zijn veel zachter dan ik had gedacht, en ook als ik er mee over mijn gezicht ga voelt dat zacht en gentle.

Maar.. Nu is het tijd om hem écht te gaan uittesten, met reinigingsproducten en al.

image1 (1)

De reinigingsmelk die ik gebruik is de Nivea Pure & Natural. Ik vind dit een fijne reinigingsmelk omdat hij erg zacht en mild is voor je huid.

image2 (1)

Borsteltje natmaken.. Het is erg handig dat de houder waterdicht is. Zo hoef je je geen zorgen te maken over dat er water bij de batterijen komt.

image3 (1)

En de reinigingsmelk erop! Ik heb niet zoveel gedaan omdat mijn huid best snel vettig wordt. Toen ik het product erop had gedaan, drukte ik op het aanknopje en begon ik met het roterende borsteltje langzaam over mijn gezicht te gaan.

Het voelt best wel gek, want je voelt dat je huid goed onder handen wordt genomen, en dat er veel beter en dieper gereinigd wordt dan normaal. Mede hierdoor voelde het bij mij soms een beetje ruw aan, maar dat komt waarschijnlijk omdat ik nog nooit gebruik heb gemaakt van een gezichtsreiniger.

Na ongeveer een minuutje drukte ik de reiniger uit en spoelde ik mijn huid af met lauw water.
Het eerste wat me opviel is dat mijn huid ontzettend zacht voelde, alsof ik net een gezichtsmaskter op had gehad! Mijn huid bleef lang na het gebruiken nog steeds zacht aanvoelen, wat ik een enorm pluspunt vindt.

Een minpuntje was wel dat het borsteltje onder het gebruiken één keer van de houder viel. Ik weet niet of dit mijn schuld was, of dat het borsteltje niet goed vast zat, maar ik schrok er wel een beetje van haha! Toen ik het borsteltje daarna extra goed aandrukte bleef hij gelukkig wel goed zitten.

Conclusie? Ik zou deze gezichtsborstel van harte aanbevelen bij mensen die een goede reinigingsborstel willen aanschaffen, maar er niet al te veel geld aan willen uitgeven. De Ayvo Gezichtsreiniger is een prima gezichtsreinigersborstel die mijn huid enorm zacht doet aanvoelen!

Een gedachte over “Review: JML Ayvo Gezichtsreiniger

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s