Favoriete TV-series van het moment

Ik ben echt een TV-serie addict. Als ik een dag vrij heb en het is geen mooi weer, kan ik zo uren achter elkaar met mijn laptop in bed liggen, en alleen maar series kijken. Ik ben gek van Prison Break, Lost, The Vampire Diaries, Pretty Little Liars, Gossip Girl, The Lying Game en nog veel meer! In dit artikelen wil ik de drie series bespreken die ik op dit moment volg.

The Vampire Diaries
Ik ben nooit echt vampier-fan geweest. Twilight vond ik nooit leuk, maar ik hou wel heel erg van fantasy boeken. Op Weheartit, Tumblr en nog meer sites zag ik altijd enorm veel plaatjes van de knappe Elena en Damon, van The Vampire Diaries. Toen ik op een doordeweekse avond niets te doen had, besloot ik gewoon te gaan kijken wat ik ervan vond. Die avond sliep ik pas om 3 uur ’s nachts, en had ik 10 afleveringen gekeken. Zo verslavend vond ik het toen, en dat is het nu nog steeds!

thevampirediaries

Bron

Waar gaat het over?
Elena Gilbert groeit op in een klein dorpje genaamd Mystic Falls. Hier gebeurt nooit iets raars, en ze leidt een gelukkig leven. Totdat zij en haar ouders een auto-ongeluk krijgen waarbij haar beide ouders om het leven komen. Ze probeert de draad weer op te pakken en door te gaan met haar leven, en dat lijkt te lukken, totdat ze de mysterieuze Stefan en Damon ontmoet..

Ik raad iedereen deze serie aan als je van spanning, fantasy en heel veel romantiek houdt! Oh, en Ian Somerhalder is al een rede opzich om deze serie te volgen.. 😉

Pretty Little Liars
Toen ik vorige zomer met de auto op vakantie ging, besloot ik dat ik een serie op mijn iPod zou zetten, die ik dan in de auto en in het hotel kon kijken. Ik weet niet precies waarom, maar ik vond Pretty Little Liars een goede keus, ook omdat ik er al veel over gehoord en gezien had. Op de derde dag van de vakantie had ik het halve seizoen al gekeken, en kon ik niet meer stoppen!

pretty

Bron

Waar gaat het over?
Vijf vriendinnen, Aria Montgomery, Hanna Marin, Emily Fields, Spencer Hastings en Alison DiLaurentis houden op hun laatste schooldag een logeerpartijtje. Die avond verdwijnt Alison spoorloos. Een jaar later zijn de beste vriendinnen uit elkaar gegroeid en hebben ze nieuwe vrienden. Maar dan krijgen ze ineens rare berichtjes van iemand die zich ‘A’ noemt. A dreigt hun levens te verwoesten door geheimen openbaar te maken die enkel Alison kon weten. Is A Alison, hun beste vriendin die een jaar geleden verdwenen is? Of is A degene die verantwoordelijk is voor Alison haar verdwijning? De 4 meisjes komen hierdoor weer samen en proberen uit te zoeken wie A werkelijk is.

Ik had verwacht dat dit een hele meisjesachtige serie zou zijn, en eigenlijk is dat het ook wel, afgezien van de enorme spanning die er in elke aflevering in wordt gestopt! De afleveringen kunnen echt door voor een thriller-serie, en het is soms enorm schrikken. Je wilt de hele tijd weten wie A is en zult daarom moeilijk kunnen stoppen met kijken.

Gossip Girl
Als je een serie-marathon wilt houden, zou ik met deze serie beginnen! Deze is namelijk volledig afgesloten, en daarom kun je de 6 seizoenen allemaal achter elkaar kijken mocht je willen! Ik heb deze serie niet met de rest van de wereld gevolgd, maar ben er een paar weken geleden mee begonnen. Ik ben nu aan het einde van seizoen 5 en ik vind het nog steeds ontzettend leuk!

gossip girl

Bron

Waar gaat het over?
Gossip Girl vertelt het verhaal van een aantal rijke tieners die leven in de Upper East Side in New York: Serena van der Woodsen, Blair Waldorf, Dan Humphrey, Nate Archibald, Chuck Bass en hun vrienden en familie. Hun leven wordt in de gaten gehouden door een anonieme blogger: Gossip Girl. Gossip Girl heeft een website en weet Ă©lk schandaal van Ă­edereen die er toe doet. Zij stuurt de hele serie door sms’jes naar iedereen met de nieuwste schandaligste roddels. Hoe je een Gossip Girl sms kan herkennen? Simpel. Iedereens mobiel gaat vlak na elkaar af. Terwijl ze op het punt staan naar de meest belangrijke universiteiten te gaan, gebeuren er allerlei dingen onderling.

Ik hou van het drama-gedeelte van deze serie, en ook de romantiek is geweldig. De chemie tussen Chuck en Blair spat ten alle tijden van het scherm van mijn laptop af.
En niet zeggen wie Gossip Girl is alsjeblieft, want daar kom ik pas over 1 seizoen achter hihi.

Als jullie nog aanraders hebben qua TV-series: laat het me weten!

Wat zijn jouw favoriete TV-series?

Een gedachte over “Favoriete TV-series van het moment

  1. Deze series klinken heel leuk allemaal. Vooral Pretty Little Liars. Een vriendin van mij is hier ook helemaal verslaafd aan en door al haar verhalen wordt ik ook mega enthousiast. Misschien moet ik maar eens gaan beginnen met die serie te volgen!

    xx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s