I’m back!!

Lieve volgers,

Ik schaam me een beetje nu ik deze blogpost schrijf, want ik heb deze site bijna twee jaar niet bezocht.. In die twee jaar is er ontzettend veel gebeurd: ik heb mijn Vwo-diploma gehaald en ben nu een kersverse eerstejaarsstudent op de VU in Amsterdam! Ik studeer Communicatie- en Informatiewetenschappen en heb het ontzettend naar mijn zin. Waar ik in mijn laatste blogpost nog dolverliefd was, ben ik nu happy single, haha.

Alles goed en wel, dat kun je wel zeggen. Ik ben blij met hoe mijn leven er op dit moment uit ziet en ik zou er bijna niets aan willen veranderen. Maar één ding heeft me al sinds het stoppen met deze blog (en ook met mijn vorige blogs) dwarsgezeten: ik mis het schrijven op een blog!

Ik heb er een paar dagen lang over nagedacht. Moest ik nu opnieuw gaan bloggen of niet? Na vele + en – lijstjes (doen jullie dat ook altijd), en veel gepieker, dacht ik op een gegeven moment: waarom eigenlijk niet? En daar zit ik dan, opnieuw achter mijn laptopje. Ik twijfelde even of ik een nieuwe site moest aanmaken, maar ik vond ‘My Pink Fairytale’ nog steeds zo’n leuke naam! Daarnaast vond ik het ook fijn dat het woord ‘beauty’ er niet in verwerkt zat. Voorheen waren mijn blogs namelijk heel erg beauty gerelateerd, maar die interesse is de afgelopen jaren sterk verminderd. Ik ben nog steeds gek op mooie producten, nagellak en verzorging, maar nu in een paar jaartjes ouder ben merk ik dat ik me meer interesseer in het ‘Lifestyle’ gedeelte.

Dus.. wat kan je nu eigenlijk op deze blog verwachten?
Verwacht vooral veel lifestyle gerelateerde artikelen met af en toe een vleugje beauty. Ik hou van persoonlijk schrijven, dus een kijkje in mijn leven zal niet ontbreken. Daarnaast ben ik gek op films en TV-series, en ben ik een enorme boekenwurm. Daar kun je aardig wat recensies/tips over ontvangen. Verder hou ik ook van interieur en mooie dingen.

Qua hoeveelheid artikelen moet ik nog een beetje gaan puzzelen. Studeren is véél werk namelijk. Ik ben op woensdag en vrijdag vrij, dus dat scheelt. Ik ga ontzettend mijn best doen om één artikel per dag te plaatsen, maar verwacht dit alsjeblieft de eerste dagen nog niet. Ik moet namelijk weer even in het blogritme komen en het kan wel even duren totdat ik weer helemaal gewend ben hihi.

Ik hoop stiekem dat jullie me allemaal nog op Bloglovin volgen en dit artikel lezen, zodat jullie weten dat ik weer ‘Back in the game’ ben! Ik merk nu al dat ik bijna niet meer wil stoppen met schrijven haha. Toch ga ik dit artikeltje tot een einde breien, zodat ik snel verder kan gaan met het schrijven van échte artikelen, want daar komen jullie natuurlijk voor. 🙂

Veel liefs,
Rowan.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s