Review: I love… Mango & Papaya bodyscrub

In de zomer kreeg ik voor mijn verjaardag een bon van Douglas. Hartstikke leuk! Toen ik daar was viel mijn oog meteen op de I love… producten. Deze had ik al heel vaak op Weheartit of Tumblr voorbij zien komen, maar nog nooit in ‘levende’ lijve gezien. Ik vond ze meteen supercute en besloot twee producten mee te nemen! De Mango & Papaya bodyscrub en de Watermelon Badschuim, die ik nog een andere keer review.

Zo ziet de scrub eruit. Ik vind de verpakking echt ontzettend leuk en schattig. Een voordeel is ook dat het een knijpfles is, dat is hygiënischer en zo komt er moeilijker water in waardoor het langer houdbaar is.

Hier zie je wat de scrub over zichzelf zegt. Een duidelijke gebruiksaanwijzing als je het aan mij vraagt! Het is leuk dat ze de gebruiksaanwijzing in de eerste persoon hebben geschreven zodat het lijkt alsof de scrub zelf praat!

Laten we gaan kijken naar de substantie..

De scrub heeft korreltjes die niet oplossen als je hem gebruikt. Het is de bedoeling dat je een portie in je hand spuit en daarmee over je huid wrijft. Ik vind dat mijn huid er heerlijk soepel van wordt! Verder ruikt de scrub ook heerlijk naar mango.

De scrub is voor zover ik weet alleen bij de Douglas te koop, en kost 4,95.

Hebben jullie spullen van I love…?

9 gedachten over “Review: I love… Mango & Papaya bodyscrub

  1. wat leuk datje weer blogt! ik miste het volgen van jullie oude blog wel! dus ik ga zeker weer volgen haha 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s