Movies I’ve seen #1

De kerstvakantie is voor mij de tijd dat ik boeken kan lezen en films kan kijken tot ik erbij neerval. Normaal gesproken heb ik er nooit tijd voor, omdat ik altijd in de schoolboeken zit, aan het hockeyen ben of iets anders aan het doen ben waardoor mijn leven zo ontzettend druk is. De vakantie is voor mij dé tijd om te ontspannen, en daarom lees ik ontzettend veel, en kijk ik veel films. Kijk mee naar de films die ik deze vakantie gezien heb!

1. The Curious Case Of Benjamin Button

Deze film gaat over een man genaamd Benjamin Button. Het is geen gewone jongen want hij is geboren als oude man, en terwijl iedereen ouder wordt, wordt hij alleen maar jonger. In het begin lijkt dit niet zo’n probleem, totdat hij verliefd wordt. Terwijl de vrouw van zijn leven ouder wordt en rimpels krijgt, begint hij juist te puberen. Is hun liefde sterk genoeg of niet?

2. Blue Crush 2

Natalia is dol op surfen, alleen haar rijke vader wilt dat ze naar een dure school gaat om arts te worden. Natalia wil dit niet en gaat naar Zuid-Afrika. Het land waar haar overleden moeder het allerliefste surfte. Ze gaat hierheen om zichzelf te vinden en om het verdriet om haar moeder los te kunnen laten. In Zuid-Afrika ontmoet ze allerlei mensen, vrienden en vijanden, en maakt de reis van haar leven.

3. Diary Of A Wimphy Kid

Misschien kennen jullie het boek ‘Het leven van een loser’. Deze film is een verfilming van dat boek. Ik heb het boek zelf niet gelezen, en vond de film ook niet zo heel leuk. Het verhaal gaat over een jongetje wat zichzelf helemaal geweldig vind en er van overtuigd is op ‘middle school’ de populairste jongen van zijn jaarlaag te worden. Dit valt zwaar tegen en hij raakt meer vrienden kwijt dan dat hij maakt. Komt het nog goed?

4. Make It Happen

Lauryn Kirk reist voor een dansauditie naar Chicago om het daar helemaal te gaan maken. Helaas wordt ze afgewezen omdat ze te mannelijk danst. Gelukkig wordt ze opgevangen door Dana, een meisje die werkt in een nachtclub, en daar een uitstekende sexy danseres is. Met de hulp van Dana en haar vriendinnen, en de music manager die later haar vriendje wordt proberen ze Lauryn klaar te stomen voor de volgende auditie van de Chicago Music School. Zal het haar lukken?

Dit waren de films die ik gezien heb. Welke lijkt jullie het leukst?

Een gedachte over “Movies I’ve seen #1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s