NOTD: Dirty Berry, Am I Blue Or Green?, Poolparty At Night

Vandaag heb ik 3x een NOTD voor jullie! Deze keer zijn het alle drie Catrice lakjes. Zoals sommige wel weten is hun assortiment reeds vernieuwd, en ik kan niet met zekerheid zeggen of deze lakjes allemaal nog verkrijgbaar zijn, maar omdat ik ze zo leuk vind heb ik ze toch gefotografeerd!

Dirty Berry, Am I Blue Or Green?, Poolparty At Night

– Dirty Berry.
Dirty Berry is een paarse kleur met allerlei kleuren glitters erin. In de schaduw zal het niet zo erg opvallen, maar als je in het zonlicht staat zul je je verbazen. Ik ontdekte geel, groen en rood in de glitters, maar ook vooral veel zilver. Echt prachtig! Dit lakje lakt echt heerlijk, en na twee laagjes is hij het mooist.

– Am I Blue Or Green?
Ik weet van deze kleur nog steeds niet of het nou groen of blauw is, zoals de naam al voorspeld. Zodra ik hem bij mijn groene Vaseline potje hou zeg ik ‘Oh dit is overduidelijk blauw!’, maar hou ik hem vervolgens naast mijn AH Bonuskaart, begin ik weer te twijfelen. Wat vinden jullie ervan?
Ik weet dan misschien niet wat voor kleur dit is, maar hij is wel heel mooi! Hij is volledig creamy, bevat dus geen enkele shimmer. Dit lakje heeft wel echt twee laagjes nodig, zoals de sticker op de dop al verteld.

– Poolparty At Night
Dit lakje wilde ik al heel lang maar hij was steeds uitverkocht. Misschien omdat hij zo mooi is? Het is echt een nachtblauwe kleur, zoals je ook in de naam kunt terugvinden. Hij is heel mooi helder en net als Am I Blue Or Green volledig creamy. Voor dit lakje had ik maar 1 laagje nodig.

Welke van de drie vind jij het mooist? En heb jij zelf een (of meerdere) van deze kleurtjes in je stash?

Trouwens, ik zie dat er bij de laatste twee foto’s Girlsmaketherules.tk onderstaat. Dit zijn mijn eigen foto’s, alleen ik had hiervoor een andere blog die zo heette!

Liefs, Rowan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s